Indkøbskurv

Sidst opdateret den 12. februar 2024
Ikrafttrædelsesdato 12. februar 2024

Denne privatlivspolitik beskriver Fridasminde Studios politikker, Sørendalsvej 14, Ribe 6760, Danmark, e-mail: info@fridasminde.dk, telefon: 71 74 11 14, vedrørende indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores websted (https://fridasminde.dk) (”Tjenesten”). Ved at få adgang til eller bruge Tjenesten giver du dit samtykke til indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du ikke giver dit samtykke til dette, bedes du ikke få adgang til eller bruge Tjenesten. Vi kan ændre denne privatlivspolitik når som helst uden forudgående varsel til dig og vil offentliggøre den reviderede privatlivspolitik på Tjenesten. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage efter, at den reviderede politik er offentliggjort i Tjenesten, og din fortsatte adgang til eller brug af Tjenesten derefter vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Vi anbefaler derfor, at du periodisk gennemgår denne side.

Oplysninger, vi indsamler: Vi vil indsamle og behandle følgende personlige oplysninger om dig:

Navn E-mail Mobil Adresse Betalingsoplysninger

Hvordan vi indsamler dine oplysninger: Vi indsamler/modtager oplysninger om dig på følgende måder:

Når en bruger udfylder registreringsformularen eller på anden måde indsender personlige oplysninger Interagerer med webstedet Fra offentlige kilder

Hvordan vi bruger dine oplysninger: Vi vil bruge de oplysninger, vi indsamler om dig, til følgende formål:

Marketing/Reklame Behandling af betaling Håndtering af kundeordre Beskyttelse af websted Håndtering af brugerkonto Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til andre formål, vil vi bede om dit samtykke og vil kun bruge dine oplysninger efter at have modtaget dit samtykke og derefter kun til de formål, for hvilke du har givet samtykke, medmindre vi er påkrævet at gøre andet ved lov.

Hvordan vi deler dine oplysninger: Vi vil ikke overføre dine personlige oplysninger til tredjepart uden at søge dit samtykke, undtagen under begrænsede omstændigheder som beskrevet nedenfor:

Annonceringstjeneste Analytik Vi kræver, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, til det formål, det blev overført til, og ikke at beholde det længere end nødvendigt for at opfylde det pågældende formål. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger af følgende årsager: (1) for at overholde gældende lov, forordning, retskendelse eller anden juridisk proces; (2) for at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne privatlivspolitik; eller (3) for at reagere på påstande om, at din brug af Tjenesten krænker tredjepartsrettigheder. Hvis Tjenesten eller vores firma fusioneres eller opkøbes af et andet firma, vil dine oplysninger være en af de aktiver, der overføres til den nye ejer.

Opbevaring af dine oplysninger: Vi vil beholde dine personlige oplysninger hos os i 90 dage til 2 år efter brugere afslutter deres konti eller så længe vi har brug for det til at opfylde de formål, hvortil

Login
Register
Login
Don’t have an account?
Register
Registration disabled
Have an account?
Hold kontakten