Indkøbskurv

Formland 2024

Én dag på Formland 2024 spring i designet tegn. Vi fik kigget på nye trends, nye virksomheder inden for branchen, og vi fik handlet ind til vores butik, som I forhåbentligt vil tage godt i mod. I denne artikel vil vi kigge nærmere på nogle af de ting som vi mener vil brage igennem i år, når vi snakker design.

Noget vi elsker meget ved Formland er afdelingen med up-and-coming designere og virksomheder. Her er det nemt at blive inspireret samt skabe nye samarbejdspartnere, der kan levere lækre produkter til webshoppen.


Vi er som altid forbi en af vores yndlings te leverandører, Teministeriet og prøve deres nyeste te men samtidigt fylde hylderne med de klassiske smage, som vi personligt elsker rigtig meget.

I år har vi tilføjet en masse spændende te til butikken, som du kan bestille lige her på Fridasminde.dk eller i butikken.

270. Green island rose – En te vi aldrig har smagt før, men faldt helt pladask over både smag men også hvor flot en te det er. Denne unikke blanding af premium grøn te, papaya, mango og duftende rose giver en fortryllende smagsoplevelse.

290. Green apricot peach – Denne te kombinerer det bedste fra to verdener – grøn te, friskhøstet abrikos og saftig fersken. Det er det ideelle valg for dem, der ønsker at balancere det sunde med det søde


En nyhed som vi har valgt at lave et samarbejde med og som virker super interessant da deres grønne profil er kanon sej, men deres produkt giver bare så meget mening!
RE·ESSENCE en helt ny måde at tænke håndsæbe på, for hvorfor skal vi transportere så meget vand rundt i verden? Det har Re:essence fundet løsningen på. De har lavet en helt ny håndsæbe i pulverform som du selv tilføjer vand til derhjemme også har du en helt ny luksuriøs sæbe, der er lækker at bruge og med tanke på naturen.


Udendørs og indendørs tykke kvalitets tæpper i mange forskellige farver og designs. Det er noget som vil tror vil hitte i år og som i vil tage godt imod, så når i rykker havemøblerne ud på plads så har i nogle friske, lækre tæpper der er til at betale for.

Simon & Celine

Vi opdaterer dig på nyhederne ved Fridasminde Studio. De produkter vi plukke rtil shoppenog selv designer men også fra de messer vi deltager i for at vidensdele med jer. ❤️

Skriv et svar

Relaterede indlæg
Login
Register
Login
Don’t have an account?
Register
Registration disabled
Have an account?
Hold kontakten